Glasstopp kjøkken

Heldigvis ser ikke bare en benkeplate laget av upolert glass fenomenal ut, men å holde ting rent og organisert er en lek, uansett hvor mye du bruker den. En 1-3-tommers glasstopp, glassbordplate eller glassbenkeplate er et ganske betydelig materiale, og den strukturelle integriteten til en glasstopp kan ikke matches av en stein. Hvis du ser etter et tynnere, jevnere utseende, kan til og med 3/4-tommers benkeplater i glass eller tynnere farges for å herde overflaten enda mer, og skape et sikrere, sterkere ferdigprodukt. Nylig har ethvert glass over 1 tomme tykt, som er skreddersydd for bordplater, kjøkkenbenker, kjøkkenøyer, baderomsbenker og servanter, bartopper, gulv, trappetrinn og så videre, blitt kjent som tykt glass.

Støpejernspanner kan føles veldig tunge, men matlagingsflater i glass føles utrolig lette (de er tross alt laget av glass). Selvfølgelig er en av de enkleste måtene å bruke støpejernspanne eller stekepanne trygt på din elektriske komfyr med glasstopp på kjøkkenet å holde den helt ren. Det er liten vits i å rengjøre og skrubbe støpejernet grundig hver dag før du begynner å lage mat, hvis du skal overse glassplaten du egentlig lager mat på. Sannheten er at dagens støpejernspanner virkelig egner seg for matlaging på den glatte, skinnende komfyrtoppen laget av glass (bare pass på!).

Hvis du skal bruke en form for matlagingsutstyr av kledd stein eller støpejern på glassplaten, vil det å sprekke eller skade glasset med den tunge pannen være din første bekymring. Hvis du arbeider med den typen overflate, sørg for at du holder den i topp stand ved å bruke riktig pleie, hyppig rengjøring og bruke det beste kokekaret med glasstopp på kjøkkenet. For å unngå riper, bør du rengjøre ovnene med glasstopp og tørke dem før og etter hver matlagingsøkt. Det høres enkelt nok ut, men å unngå å skyve støpejernet over glassoverflaten er den beste måten å forhindre skade på.

Hvis du er vant til å skyve grytene frem og tilbake over de varme overflatene når du lager mat, er du nødt til å bryte denne vanen med koketoppen i glass. Når du bruker kokeutstyr i støpejern, setter du det trygt ned over glasset med en enkelt flytende bevegelse. Hvis du ønsker ekstra sikkerhet mens du lager mat med støpejern, kan du vurdere å investere i en varmespreder til glassplaten. Uansett hvilken du lager mat med, må alle glassplater pleies riktig for å beholde den glatte overflaten.

Du bør huske på egenskapene og funksjonene til brennerne mens du handler, og husk at glassplater og koketopper må vedlikeholdes riktig, siden deres reflekterende overflater lett kan ripes opp. Hvis du foretrekker å legge til en koketopp med glatt topp til hjemmet ditt, se på Whirlpool WCE55US0HB Radiant Glass Cooktop, som har LED-indikatorer som gir deg beskjed om aktive brennere, samt fleksible varmeinnstillinger som lar deg tilberede maten nøyaktig. Riktig type gryter for en komfyrtopp i glass er laget av materiale som ikke riper opp overflaten, og gir en bredere, flatere bunn for å gi en god matlagingsoverflate. Selv om den overgår koketoppen i stil med spoleelementer i stylingavdelingen, krever en komfyrtopp i glass en annen type aktiv pleie for å sikre at den ser flott ut, og for å holde misfarging og riper til et minimum.

I disse dager er støpejernspanner, slik som Uno Casas, forhåndskrydret, og har dermed et glatt ytre som er klart til bruk på glassplater. Dette settet er trygt å bake ved 500F, så du kan bruke en panne til å lage frittatas eller squishy pannekaker. Dette settet i 10 deler beskrives som oppvaskmaskinsikkert, og er kompatibelt med glasskeramikk og induksjonsserier. Ikke bare er disse delene ideelle for elektriske og induksjonsglass, men de er enkle å bruke, enkle å rengjøre og de er laget for å vare livet ut.

Våre eksperter og kokker vil at du skal vite at de bruker støpejernsgrytene sine hele tiden på koketopper i glass. Et av de vanligste spørsmålene vi får fra våre samvittighetsfulle, likesinnede lesere er om det er OK å bruke støpejernspanner på glass- og keramikkseriene, enten det er konvensjonell (strålende) eller induksjon. Når det gjelder elektriske strålekoketopper, dekker glasskeramikk en type elektrisk spolebrenner som du kanskje kjenner igjen fra eldre serier. Mens selve spolene og selve den glasskeramiske overflaten ikke varmes opp, vil magnetiske kokekar som er plassert over overflaten reagere på en elektrisk strøm og faktisk varme.

Forårsaket av kontinuerlig høytemperaturbaking over lengre perioder, vil du se at glassoverflaten har blitt grå/hvit, og det har oppstått flere sprekker i bakebrenner-ringområdene. Hvis du ser brudd eller sprekker i glasset langs midten, eller i hjørner eller sider, vel, det er faktisk litt vanlig, og kan være forårsaket av installasjonsproblemer der koketoppen din ikke er ordentlig støttet, er stresset eller er uberegnelig på grunn av uneven nivåer. Dette problemet dekkes noen ganger av produsenten, men du bør sjekke garantihåndboken i bruks- og vedlikeholdsmanualen for å se om dette kvalifiserer.

Whirlpool sier at glipp kan være et problem i ovner med glatt topp, noe som kan føre til at maten eller rester brenner seg, noe som gjør rengjøring av glass vanskeligere. Hvis du legger merke til at det er små hull mot midten, kan det være på tide å bytte kokekar slik at glasstoppen ikke svikter. Spesielt med en gryte med mørkere farger som brukes til matlaging med høyere varme, er det lett å savne biter av utbrent mat, eller å lekke fra sidene.

Hver av pannene og grytene i dette settet har en tykk bunn laget av aluminium med et lag kobber på bunnen, som sikrer at kokkene dine er perfekt jevnt fordelt over utvalget.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

don't worry
be happy.

Del med verden!